Hoppa till innehåll

HYRA MIXERBORD KARLSTAD

Hyr mixerbord i Karlstad med trådlösa mikrofoner & möjlighet till spela upp musik från mobiltelefoner till mixerbord via inbyggd bluetooth.

SoundStoreXL

Ska du ha fest och är i behov av att hyra mixerbord? Hyr då PA-mixerbord istället för att åka och köp ett eget om du bara ska ha det för någon enstaka fest. Vi har mixerbord vi hyr ut som funkar till det allra flesta olika typen av event, bröllop, spelningar och fester.

Uthyrning av -

PROFESSIONELLA PA MIXERBORD

Hyr på Kalasbra.se för : 71 - 150 kr/dag

Mackie 402-VLZ3 mixerbord

Karlstad - Värmland

Hyr på Kalasbra.se för : 171 - 400 kr/dag

4-Kanalsmixerbord med 2 trådlösa mickar

Karlstad - Värmland

Vad är ett mixerbord?

Mixerbord kan man säga är lite utav hjärnan bakom allt ljud i ett PA-system, lite så som en processor är i en dator. Via mixerbordet sköter du hur högt det olika källorna av ljud och musik ska spela ut i högtalarna. Mixerbordet tillåter dig också spela upp flera olika instrument, ljudkällor samtidigt ut ur högtalarna. 

Vad kan man koppla in i ett mixerbord?

Det mesta går att koppla in i ett mixerbord, och det är lite det som är tanken med dom också. Du har på det flesta mixerbord flera valmöjligheter till olika typer utav anslutningar in, men också ut. I våra mixerbord vi hyr ut i Karlstad så finns det ingång för 3.5 AUX sladd, Bluetooth och vanliga tele 6.3 mm & XLR ingångar. Du kan också koppla in trådlösa mikrofoner in i dem, men det finns det mixerbord som har även trådlösa mikrofoner inbyggt i sig.

Vad hyr vi ut för typ av mixerbord?

Vi har försökt att tänka på dem som ska hyra våra mixerbord, och köpt in det mixerborden som är enklast att använda. Det absolut flesta vi hyr ut till vill bara ha ett mixerbord med möjlighet att koppla in flera olika ljudkällor till ett och samma PA-system. Så vi hyr inte ut mixerbord med tusentals olika rattar med effekter och annat bös i sig, utan mixerbord som vem som helst också ska klara av att hantera.

När behöver man hyra ett mixerbord?

Mixerbord hyr man oftast när man hyr ett pa-system, eller om man har ett eget pa-system utan mixerbord. Man behöver inte hyra ett mixerbord om man också ska hyra partyhögtalare av oss. Den typen av högtalare har redan mer eller mindre inbyggda mixerbord i sig.

Vart hämtar och lämnar jag ett hyrt mixerbord?

Våra mixerbord, mikrofoner, discolampor, lasers, rökmaskin, trossar, karaoke och projektor som vi hyr ut på LjudLjus.se  hämtas och lämnas i Karlstad. Vi har ett lager ute på gräsdalen som vi sköter all våran uthyrning ifrån.