Hoppa till innehåll

HYRA PARTYHÖGTALARE KARLSTAD

Hyr PA-system i Karlstad med batteridrivna högtalare, och hela ljudanläggningar med trådlösa mikrofoner & möjlighet till att koppla in mobil.

SoundStoreXL

Ska du ha fest och är i behov av att partyhögtalare och festhögtalare? Hyr då party speaker istället för att åka och köp eget om du bara ska ha det för någon enstaka fest. Vi på ljudljus.se har flera alternativ med batteri, bluetooth och hjul så du kan använda dessa högtalare utan att koppla in ström i den.

Uthyrning av -

PARTYHÖGTALARE & FESTHÖGTALARE

Hyr på Kalasbra.se för : 167 - 250 kr/dag

15" Tums partyhögtalare med batteri

Karlstad - Värmland

Hyr på Kalasbra.se för : 100 - 300 kr/dag

Dubbel 15" partyhögtalare med ljus

Karlstad - Värmland

Vad är en partyhögtalare?

En partyhögtalare är en typ utav PA-högtalare som är mer anpassad för just fest, bröllop och party. Det som oftast utmärker denna typ av högtalare mot andra ljudsystem är att dessa oftast har hjul, trådlösa mikrofoner, bluetooth anslutning och vanlig AUX ingång. Du behöver alltså inte använda mixerbord för att koppla in olika ljudenheter i högtalaren.

Vad kan man koppla in i partyhögtalaren?

Det är enkelt att koppla in sådant som har 3.5 mm tele (AUX sladd/ MP3-sladd), vilket det flesta datorer, mobiltelefoner och andra typer av enheter ed musik har i sig. Enkelt sagt kan du koppla in allt som har ett hörlursuttag.  Men du har också möjlighet att koppla upp dig trådlöst mot högtalaren via bluetooth.

Vilka fördelar har dem mot vanliga högtalare?

Det största fördelarna med att hyra en partyhögtalare istället för en vanlig PA-högtalare, är att dessa är mer gjorda för att flyttas runt på. Oftast så har du både hjul och handtag på partyhögtalarna, vilket gör det lätt att transportera runt på dem. Du har också som vi tidigare nämnt både inbyggt uppladdningsbart batteri i dem, men också mixerbord.

Hur kan jag hyra partyhögtalare?

För att hyra partyhögtalare från oss så kan du läsa mera om högtalarna, vad dem kostar att hyra och hur du hyr dem via Kalasbra.se. Vi hyr ut allt vi har på lager via Hygglo.se. Där kan du se lediga datum, och boka direkt och betala via deras app/hemsida. När du bokat din partyhögtalare det datum du vill använda den, så gör vi sedan upp ett datum och tid du hämtar och lämnar tillbaka partyhögtalaren på vårat förråd i Karlstad.